raamPlaatsen Ramen

U plant bouw- of verbouwplannen? U wenst betaalbare ramen en deuren die bij uw woning passen? Dan is Bouwprotect uw geschikte partner!

Bouwprotect is gespecialiseerd in een totaalaanpak van uw gebouwschil. Onze ramen en deuren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, superveilig en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ons uitvoerders beschikken over ervaring in de plaatsing van schrijnwerk en rolluiken. Wij bieden ramen en deuren aan met verschillende thermische en esthetische mogelijkheden.

Verliesoppervlakte ramen + muren.

Vraag vrijblijvend naar informatie, wij adviseren en begeleiden u in uw keuze. Ook als u uw spouwmuur of buitengevelisolatie aansluitend wenst te laten isoleren. Indien uw spouwmuur al geïsoleerd is, kunnen wij u met raad en daad bijstaan voor een naadloze en optimale plaatsing.

Subsidie

Wist u dat u een extra subsidie ontvangt indien u uw schrijnwerk én uw muren beter geïsoleerd zijn? Bouwprotect is met zijn isolatieafdeling Isoworx erkend door de overheid en kan voor u een totaaloplossing bieden. Uiteraard geniet u ook van een subsidie indien u enkel uw ramen laat vervangen. Uw energiebesparende investering dient uiteraard wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen (met name de thermische eigenschappen). Onze adviseurs kunnen u hier met raad en daad in bijstaan. Onze administratie verzorgt eveneens het nodige papierwerk zodat uw subsidieaanvraag vlot kan worden afgerond.

 

Wij werken met Duitse en Oostenrijkse profielen. Vraag gerust om bijkomend advies.

Sluit Menu