Heel wat woningen hebben gevels die in slechte of twijfelachtige staat verkeren. Dit kan tot structurele problemen leiden zoals doorslaand vocht, condensatie, opstijgend vocht maar ook thermische verliezen. Bouwprotect is gespecialiseerd in analyse van vochtproblemen aan uw gevelconstructie en doet u een voorstel op maat.

Gevel bezetten Met of zonder isolatie

Beztten van gevel

Het isoleren van de buitenmuur langs buiten wordt vaak overwogen bij gevels die in slechte staat zijn. De afwerking kan door ons gebeuren door middel van bezetting of spuitkurk. Buitenmuurisolatie is de beste manier om de thermische prestaties van uw woning op peil te brengen.

Gevel reinigen.

Villa met bleke gevelsteen en rood dak

Indien er werkzaamheden nodig zijn aan uw gevel, neem dan zeker contact met ons op. Wij bekijken graag uw situatie en stellen u een gepaste oplossing voor.

Doordat gevels continue blootgesteld worden aan externe invloeden kan het uitzicht soms negatieve wijzigingen ondergaan en kan er veel vuil op de gevel aanwezig zijn. Meestal worden deze wijzigingen als storend ervaren en daalt hierbij ook de waarde van uw woning

“Werken aan een woning dienen de meerwaarde van het eigendom ten goede te komen”
Hans Cherretté, DirecteurSluit Menu